a little more about me..., superfoods, healthy lifestyle
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on skype

Argila albastră – minunea sănătăţii mele!

Am zis că o să împărtăşesc aici pe blog multe din secretele mele personale, unele inspirate de la lume, altele personalizate si adaptate după cum am vrut şi am simţit eu. Ei bine, de aproape 3 ani am introdus în obiceiurile mele cotidiene/sănătoase şi argila albastră. Mulţi, probabil, nici nu au auzit despre ea, nu-i aşa? Dar vă imaginaţi că ea se mai şi bea? Da, da, ai oarecum senzaţia că bei noroi de ăla de după ploaie. Dar când te gândeşti cât de multe beneficii are pentru templul sufletului nostru, corpul, atunci te încumeţi şi o bei dintr-o înghiţitură. Cel puţin la mine asta funcţionează. Şi şopârle vii aş înghiţi dacă aş şti că îmi oferă tinereţe fără bătrâneţe, de exemplu 😛

Argila albastră face minuni!

Haideţi să vă spun cât de miraculos este acest supliment alimentar – argila albastră! În primul rând, este cea mai pură şi mai eficientă argilă tămăduitoare din lume! În acest moment se află pe primul loc în privinţa concentratului de minerale şi oligoelemente, având cel mai bun efect în tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli. Şi când vorbesc de boli, atunci mă refer la practic tot ce poate să ne deranjeze, sau să ne doară într-o parte sau alta a corpului! Ai impresia că vindecă tot, din cap până în picioare, inclusiv cancerul!

Are un puternic efect antioxidant şi antimicrobian, datorită conţinutului de argint – despre care se ştie că este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale cu efect împotriva a peste 650 de germeni şi virusuri. Vă daţi seama? Să continui să mai povestesc despre beneficiile pe care le are argila albastră? Iată care sunt unele din cele mai importante boli pe care le vindecă argila ca terapie complementară:

Conjunctivita

Sinuzita

– Gastrita, ulcerele

– Hepatita, ciroza

– Infecţii urinare, nefrite

– Dureri articulare

Hemoroizi

Anemii

– Diaree

– Reglează tensiunea arterială

– Cancer de stomac, esofag, colon, ficat, rinichi, vezica urinară, leucemie. Apropo, borul din argilă previne tumorile şi chisturile!

Utilă pentru detoxifiere, dar și pentru uz cosmetic

Argila albastră are capacitatea de a absorbi toxinele, impurităţile, pesticidele, grăsimile animale din alimentaţie, metalele grele şi mulţi alţi agenţi contaminanţi din organism.

Şi eu am simţit asta prin propria-mi experienţă: face o detoxifiere absolută a organismului! Din a 8-a zi de tratament, am simţit cum pur şi simplu zburam. Eram atât de uşoară şi aveam o stare de bine care mă propulsa să fac cât mai multe lucruri, fără ca să obosesc.

Dar argila nu se limitează doar la cura internă în care o putem folosi. Argila albastră este şi un foarte bun produs cosmetic. Eu obişnuiesc, săptămânal, să-mi fac mască de argilă (cu un pic de ulei de cocos, de masline, de seminţe de struguri, sau chiar cu suc de castraveţi). Despre asta, dar şi despre multe alte beneficii ale argilei o să vă povestesc însă în alt articol.

Dacă aveţi întrebări, puteţi să-mi scrie-ţi oricând aici, sau pe pagina mea de facebook (https://www.facebook.com/aura.revenco)/instagram (https://www.instagram.com/aurarevenco/?hl=ro)! O să vă răspund cu drag!

Sănătate şi iubire!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on vk
Share on odnoklassniki
Share on google
Share on skype
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Mai Multe Articole

Aura

Sucul verde – vitaminos și energizant!

Vara, mai mult decât în oricare alt sezon, avem dezlegare la tot ce înseamnă fructe, legume și ierburi verzi. Pentru că le găsim cu ușurință în grădină, la piață, la târgurile eco în starea lor proaspătă. Iar sucul verde pe care eu îl ador atât de mult, niciodată nu a avut un gust mai intens și mai dătător de viață decât în această perioadă.

Citește mai mult »
Aura

Cireșele – fructe-medicament

Cireșele sunt adevărate izvoare de substanţe nutritive de care organismul nostru are mare nevoie pentru a funcţiona în parametrii normali. În jur de 70% din conținutul lor este apă, restul 30% sunt vitamine, minerale, antioxidanți, bioflavonoide, melatonină și antocianine (cred că vă întrebați acum: ce naiba o fi astea?)

Citește mai mult »

Creează-ți un Site Web sau Începe un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

Background vector created by pikisuperstar - www.freepik.com

Stai un pic,

Ai reușit să citești și ultima postare?