[masterslider id="1"]

27 de pași…

Cartea asta mi-a marcat vara 2018... Atunci când credeam că mi s-a consumat toată "motorina" şi sunt aproape să rămân abandonată pe marginea drumului, asemeni …

Read More
Aura

Animalele de companie – beneficiu și iubire!

Sunt multe motive și studii care arată că animalele de companie au un rol extraordinar în dezvoltarea copiilor, iar pupatul dintre ei și podeaua aia plină de microbi pe care o împart picii cu prietenul necuvântător are efecte benefice.

Read More »
Aura

Ia românească, puterea femeiască și continuitatea…

Dincolo de istoria ei milenară, de simbolurile ancestrale pe care le încropează, sentimentele și stările pe care le descriu cusăturile, cruciulițele, liniile și culorile, pentru mine ia românească înseamnă: rădăcină, moștenire, credință și iubire!

Read More »
Aura

Sucul verde – vitaminos și energizant!

Vara, mai mult decât în oricare alt sezon, avem dezlegare la tot ce înseamnă fructe, legume și ierburi verzi. Pentru că le găsim cu ușurință în grădină, la piață, la târgurile eco în starea lor proaspătă. Iar sucul verde pe care eu îl ador atât de mult, niciodată nu a avut un gust mai intens și mai dătător de viață decât în această perioadă.

Read More »
Cum am botezat copilul
Aura

Cum am botezat copilul la 2 ani… Horațiu cel creștin!

Horaţiu înțelegea totul și vorbea destul de bine la 2 ani. Aşa că l-am pregătit din timp de ce va urma. I-am spus că vom merge la biserică, iar acolo îl aşteaptă părintele Serafim care o să-i facă băiţă. După care o să mergem la distracţie.

Read More »
Aura

Cireșele – fructe-medicament

Cireșele sunt adevărate izvoare de substanţe nutritive de care organismul nostru are mare nevoie pentru a funcţiona în parametrii normali. În jur de 70% din conținutul lor este apă, restul 30% sunt vitamine, minerale, antioxidanți, bioflavonoide, melatonină și antocianine (cred că vă întrebați acum: ce naiba o fi astea?)

Read More »