a little more about
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Puterea și încrederea în sine, țin visele în picioare

Sharing is Caring 💕😘

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Puterea și încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare.

✔️Puterea – stă în cunoștințele pe care le-ai dobândit, în capacitatea de a lua decizii și de a te impune corect și inteligent, în posibilitatea de a visa mult, în gânduri mărețe și în iubire.

✔️ Încrederea? Ți-o emană urmele lăsate de tine în viață: realizările, copiii, bucuriile generate altora, curajul de a lupta cu nedreptățile, respectul pe care-l au oamenii când te văd, plăcerea de a te simți iubit și apreciat chiar și de străini. Dacă ți-au reușit astea, de ce să nu poți face mai mult de atât?

Eu obișnuiesc să-mi hrănesc mintea cu gânduri mari și să-mi vociferez visele ascunse undeva în colțul minții. Nu cred în superstiții, în invidie și energie negativă, în faptul că dacă spui dorința – nu se mai împlinește! Din contra, te simți responsabil și obligat cumva să realizezi visul povestit – aflat la nivel de idee vagă, să arăți un rezultat final fericit și să câștigi încredere! În plus, puterea și încrederea țin piept și dispersează energia și gândurile malițioase. Știți doar în ce cred? În faptul că nu e de ajuns să vrei tare să clădești ceva (fizic, nu spiritual), e nevoie și de bani pentru asta… 🙃 Aha!

Cu toate astea, îmi permit să visez, uneori poate prea mult. Mi s-a făcut observație! 🤓

Și asta pentru că eu știu că pot, am capacități și ambiție, am curaj și nu mi-e frică! Mă agăț mereu de gândul acesta. Îl folosesc când mă cobor din pat dimineața. Așa voi face și mâine, și poimâine, și răspoimâine. Avem nevoie să ne încurajăm. Noi pe noi, în primul rând, apoi pe alții, dacă putem… Și-apoi, cum zice Kristin Hannah în „Privighetoarea” (pe care v-am povestit-o anterior): E mai bine să fii îndrăzneț decât umil. Dacă sări de pe o stâncă, cel puțin ai să zbori înainte să cazi...

Voi la ce visați? (eu la o patiserie cu totul #altfel) 😊

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Creează-ți un Site Web sau Începe un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!