a little more about
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Un fel de… cuvânt înainte

Sharing is Caring 💕😘

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin


De obicei cărțile încep cu un “cuvânt înainte”. Așa vreau să vă întâmpin și eu pe pagina mea. Da, e adevărat că îmi place să scriu şi îmi vine tare des dorul de a face asta. Cred că de la meseria mea de bază se trage, aceea de jurnalist. E oarecum un mod de a-mi goli mintea, e acea jumătate de oră/o oră în care sunt doar eu cu ideile mele. E acel moment în care mă scufund în lumea mea şi sorb ca pe un shake (de banane cu seminte de in, chia şi susan) minutele de confort, linişte şi inspiraţie.

Aşa că voi folosi această pagină personală ca un mediu de comunicare dintre mine și voi. Va fi un fel de reality check al întâmplărilor din viaţa mea personală, dar şi din cea profesională. Voi „da în vileag” multe dintre secretele mele personale în materie de parenting şi stil de viaţă sănătos.

Nu că aș fi mare expert, nutriționist, naturopat, sau consultant în frumusețe. Voi vorbi doar despre lucrurile pe care le simt, sau pe care le-am probat prin propriul meu exemplu. Nu obișnuiesc să dau sfaturi. Pentru că fiecare dintre noi este diferit. Fiecare are personalitatea lui, suntem croiți altfel, gândim altfel, simțim altfel și luăm decizii în mod diferit.

Va fi cumva „a little more about me…”, fără ascunzișuri…

Hai să-i dăm cu articolele și cu… un cuvânt înainte!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Creează-ți un Site Web sau Începe un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!